till honom
Alltid fri frakt på alla varor!
5-10% återbäring på alla köp när du skapar konto hos oss!     
Öppet köp i 30 dagar!
  • Din kundvagn är tom

Önskelista (0)

Till Honom

Till Honom

Utvalda produkter som vi tror kommer passa honom.


Underkategorier

3d Illusionslampa med 7 olika färginställningar som styrs av en touc...
3d Illusionslampa med 7 olika färginställningar som styrs av en touchfunktion direkt på lampan. Lampan drivs antingen av micro-usb kabel (ingår) eller 3x AA batterier (ingår inte).Lampan passar bra som nattlampa, dekorationslampa, i caféer, som en fin inredningsdetalj eller till alla Mariofans!&..
379.00Kr
379.00Kr
ProduktbeskrivningMed en automatisk kortblandare uppstår det inget b...
ProduktbeskrivningMed en automatisk kortblandare uppstår det inget bråk om dåligt blandade kort eller fusk . Den automatiska kortblandaren kan blanda 1 eller 2 kortlekar samtidigt. Kortblandaren  är: enkel att använda kräver 4 AA-batterier (ingår ej).Specifikationer:Funktion: Blanda kort au..
299.00Kr
299.00Kr
Braun  Presentset Head to toe Multigrooming med Gilette Proglide Nyhet
I Leveransomfanget ingår 4 kamfästen med 13 precisionslängdsinställn...
I Leveransomfanget ingår 4 kamfästen med 13 precisionslängdsinställningar från 0,5 mm till 21 mm, en trimmerfäste, en kroppshår trimmer och ett öron- och näshår trimmerfästeSnabbladdning: laddningstid - Ladda i 60 minuter, raka i 60 minuterUltimat precision med vassa blad för en livstid100% Vatt..
1 429.00Kr
1 429.00Kr
Succén är garanterad på dina fester och firanden med den fabulö...
Succén är garanterad på dina fester och firanden med den fabulösa coctailfontänen med belysning Party Fun Tain. Dina gäster kommer älska denna dryckesfontän med LED-belysning. Anslut den till elnätet, tryck på knappen så är du igång! Fontänens bas kommer lysas upp och pumpa vätskan uppåt oc..
999.00Kr
999.00Kr
Vackert elegant coctailset gjort av vackert rostfritt glänsande stål...
Vackert elegant coctailset gjort av vackert rostfritt glänsande stål. Innehåller 5 olika delar. Shaker (22 x 8 cm), hawthorne coctail sil, dubbel jigger, blandningssked och istång. Träna upp dina bartendersskills hemma och imponera på vännerna på nästa fest!Specifikationer:Material: Rostfritt st..
329.00Kr
329.00Kr
Ge en hint av glamor och elegans till dina eftermiddagar tack vare k...
Ge en hint av glamor och elegans till dina eftermiddagar tack vare kvaliteten och den exklusiva designen till deluxe cocktailsetet Summum Sommelier (8 delar) ! Ett komplett set tillverkat i rostfritt stål som gör det möjligt för dig att bereda de bästa cocktailarna som ett riktigt proffs. Dina g..
749.00Kr
749.00Kr
Från och med nu kommer dina fester och firanden ha en väldigt specie...
Från och med nu kommer dina fester och firanden ha en väldigt speciell prägel eftersom du kommer kunna servera dina favoritdrycker i dryckesautomaten Ricky Drink Cocktail. Denna Dryckautomat kommer hålla dryckerna kalla i en lång stund eftersom du kan lägga is i den cylindriska behållaren. Dessu..
599.00Kr
599.00Kr
Med dryckesautomaten Ricky Drink Globe kommer det kännas som du kan ...
Med dryckesautomaten Ricky Drink Globe kommer det kännas som du kan dricka upp hela jorden! Detta är en användbar och originell ölautomat , eller för vilken sorts dryck du vill (juicer, läskedrycker, öl, m.m.), med en originell globdesign. Bara fyll på och vrid på handtaget. Tillverkad i plast. ..
449.00Kr
449.00Kr
Köp duschhuvudet med LED belysning Squared Eco | Från TV till det bä...
Köp duschhuvudet med LED belysning Squared Eco | Från TV till det bästa priset. Duschhuvudet med LED belysning Squared Eco byter färg beroende på temperaturen, vilket ger glädje och färg till din dusch. Duschhuvudet med LED belysning Squared Eco är också en väldigt användbar uppfinning, eftersom..
399.00Kr
399.00Kr
Har du fortfarande inte kungen av alla juicepressar i ditt kök? Vad ...
Har du fortfarande inte kungen av alla juicepressar i ditt kök? Vad väntar du på? Skaffa den högpresterande juicepressen Princess 202041 nu! Med denna topkvalitativa juicepressen kommer du kunna bereda utsökta naturliga frukt- och grönsaksjuicer, medans du samtidigt bevarar deras näringsämnen oc..
2 299.00Kr
2 299.00Kr
ProduktbeskrivningSmidig och snygg elektrisk korkskruv i svart och s...
ProduktbeskrivningSmidig och snygg elektrisk korkskruv i svart och silver. Korkskruven Cork Matik har en ergonomisk och elegant design som för glamour till ditt bord. En utmärkt och exklusiv present. Den elektriska korkskruven gör det lätt att öppna flaskor. www.corkomatik.comSpecifikationer:Höj..
399.00Kr
399.00Kr
Fryser du lätt om fötterna under vintersäsongen? Du är inte ensa...
Fryser du lätt om fötterna under vintersäsongen? Du är inte ensam om det, men du kanske blir en av få som hittat lösningen. Denna elektriska värmematta är en enkel lösning för ett jobbigt problem och är perfekt för långa perioder framför datorn med ett kallt golv.  Specifikationer: ..
449.00Kr
449.00Kr