till-henne
Alltid fri frakt på alla varor!
5-10% återbäring på alla köp när du skapar konto hos oss!     
Öppet köp i 30 dagar!
  • Din kundvagn är tom

Önskelista (0)

Till Henne

Till HenneUnderkategorier

Den perfekta gåvan till den du tycker om! Vacker 3d-illusionslampa m...
Den perfekta gåvan till den du tycker om! Vacker 3d-illusionslampa med tre olika färginställningar. (Röd, blå och lila)Specifikationer:    Typ: 3d illusion    Volt:5V    Kraft: 0.5W    Matrial: Acrylic & ABS    Vikt: 0.3kg   &n..
329.00Kr
329.00Kr

Available Options

Ljusslinga med 20 ledbollar i halmstråliknande material för heminred...
Ljusslinga med 20 ledbollar i halmstråliknande material för heminredning eller utomhusbruk. Specifikationer:    Typ: Ljusslinga    Volt: 5v     Kraft: 0.5 W     Vikt: 0.2 kg     Längd: 2 meter    Drift: 3 A..
139.00Kr
139.00Kr

Available Options

Stilren modeklocka med silikon armband och en klocka gjort i rostfri...
Stilren modeklocka med silikon armband och en klocka gjort i rostfritt stål med guld-detaljer och beklädd i fina stenar. Klockan är av bra kvalité.Specifikationer:    Typ: Analog   Batteri: Batteri ingår i klockan. (Avlägsna den vita spärren och tryck in tidsinställaren)..
199.00Kr
199.00Kr
Rengör din hud med en djup ansiktsrengöring enkelt med ansiktsbastu ...
Rengör din hud med en djup ansiktsrengöring enkelt med ansiktsbastu Mr Mist Ionic Steamer! Ett enkelt, ekonomiskt och effektivt sätt att få mjukare och hälsosammare hud. Den avancerade joniska tekniken och effekten av ånga ger ett mycket bra resultat då det öppnar upp porerar och rensar ut orenh..
449.00Kr
449.00Kr
Nu kan du göra dig i ordning som de stora stjärnorna, tack vare bord...
Nu kan du göra dig i ordning som de stora stjärnorna, tack vare bordsspegeln med LED Pretty U. Perfekt när du lägger make-up, fixar håret och plockar ögonbrynen. www.pretty-u.com Tillverkad i plast med 16 LED-lampor med fast vitt ljus. Rotation 180 grader. På-/avknapp på baksidan och framsidan. ..
679.00Kr
679.00Kr
Om du älskar choklad kommer du älska denna sensationella chokladfont...
Om du älskar choklad kommer du älska denna sensationella chokladfontän Sweet & Pop Times. En elegant och praktisk chokladfontän som är perfekt som exklusiv present till chokladälskaren. Med chokladfontän Sweet & Pop Times kan du smaka den bästa smälta chokladen, doppa bär, frukt och mash..
449.00Kr
449.00Kr
Succén är garanterad på dina fester och firanden med den fabulö...
Succén är garanterad på dina fester och firanden med den fabulösa coctailfontänen med belysning Party Fun Tain. Dina gäster kommer älska denna dryckesfontän med LED-belysning. Anslut den till elnätet, tryck på knappen så är du igång! Fontänens bas kommer lysas upp och pumpa vätskan uppåt oc..
999.00Kr
999.00Kr

Available Options

Mjukt silikonskal beklätt med "diamanter" till Iphone 6,6s och 6 plu...
Mjukt silikonskal beklätt med "diamanter" till Iphone 6,6s och 6 plus. Skalet finns i tre olika färger (Guld, rubinröd och smaragdblå)Mjukt silikonskal beklätt med "diamanter" till Iphone 6, 6s och 6 plus. Skalet finns i tre olika färger (Guld, rubinröd och smaragdblå)Specifikationer:  ..
249.00Kr
249.00Kr
Ruggiga höstkvällar med pojk/flickvän framför TV:n? De kvällarna ble...
Ruggiga höstkvällar med pojk/flickvän framför TV:n? De kvällarna blev precis lite mysigare med denna fleecefilt. Filten har 3 olika värmenivåer och inbyggt överhettningsskydd. P.S sa vi att filten även passar om du inte har en partner utan bara är trött på att frysa på hösten och vintern?Specifi..
799.00Kr
799.00Kr
ProduktbeskrivningSmidig och snygg elektrisk korkskruv i svart och s...
ProduktbeskrivningSmidig och snygg elektrisk korkskruv i svart och silver. Korkskruven Cork Matik har en ergonomisk och elegant design som för glamour till ditt bord. En utmärkt och exklusiv present. Den elektriska korkskruven gör det lätt att öppna flaskor. www.corkomatik.comSpecifikationer:Höj..
399.00Kr
399.00Kr
Överraska någon du tycker om genom att skapa en romantisk atmosfär m...
Överraska någon du tycker om genom att skapa en romantisk atmosfär med hjälp av EmotiCandle Romantic Ambiance LED-ljus (3-pack). Deras mjuka ljus kommer inreda varje vrå i ditt hus med värme. Innehåller 3 LED-stearinljus med 3 ljusstakar. Varje ljus drivs av batterier (2 x AAA-batterier, ingår i..
399.00Kr
399.00Kr
Den perfekta gåvan till den du tycker om!Lampan har 7 färginställnin...
Den perfekta gåvan till den du tycker om!Lampan har 7 färginställningar (röd, grön, blå, gul, cyan, lila och vit) som styrs med en touchfunktion går att välja mellan automatiskt färgbyte eller låsa lampan vid en färg.  Drivs med kabel eller batteri (batterier ingår inte)Specifikationer:&nbs..
379.00Kr
379.00Kr