Presenter för under 400 kr
Alltid fri frakt på alla varor!
5-10% återbäring på alla köp när du skapar konto hos oss!     
Öppet köp i 30 dagar!
  • Din kundvagn är tom

Önskelista (0)

Standard

Standard

Presenter för under 400 kr!


ProduktbeskrivningSmidig och snygg elektrisk korkskruv i svart och s...
ProduktbeskrivningSmidig och snygg elektrisk korkskruv i svart och silver. Korkskruven Cork Matik har en ergonomisk och elegant design som för glamour till ditt bord. En utmärkt och exklusiv present. Den elektriska korkskruven gör det lätt att öppna flaskor. www.corkomatik.comSpecifikationer:Höj..
399.00Kr
399.00Kr
Överraska någon du tycker om genom att skapa en romantisk atmosfär m...
Överraska någon du tycker om genom att skapa en romantisk atmosfär med hjälp av EmotiCandle Romantic Ambiance LED-ljus (3-pack). Deras mjuka ljus kommer inreda varje vrå i ditt hus med värme. Innehåller 3 LED-stearinljus med 3 ljusstakar. Varje ljus drivs av batterier (2 x AAA-batterier, ingår i..
399.00Kr
399.00Kr
Den perfekta gåvan till den du tycker om!Lampan har 7 färginställnin...
Den perfekta gåvan till den du tycker om!Lampan har 7 färginställningar (röd, grön, blå, gul, cyan, lila och vit) som styrs med en touchfunktion går att välja mellan automatiskt färgbyte eller låsa lampan vid en färg.  Drivs med kabel eller batteri (batterier ingår inte)Specifikationer:&nbs..
379.00Kr
379.00Kr
Kärlekslampa med 3 färginställningar "Love" Rea!
Den perfekta gåvan till den du tycker om!Lampan har 3 färginställnin...
Den perfekta gåvan till den du tycker om!Lampan har 3 färginställningar (röd, blå och lila) som kan bytas manuellt eller genom automatiskt färgbyte.  Drivs med kabel.Specifikationer:    Typ: 3d illusion    Volt:5V    Kraft: 0.5W    Matrial: Acryl..
269.00Kr 329.00Kr
269.00Kr 329.00Kr
ProduktbeskrivningDekorera ditt hem med originella flerfärgade ...
ProduktbeskrivningDekorera ditt hem med originella flerfärgade LED ljuset med rörlig vätska och glitter Homania! Ett originellt ljus med en liten motor som driver vätskan och glittret så de formar virvlar inne i ljuset samtidigt som det lyses upp av olika färger som ändras automatiskt. ..
299.00Kr
299.00Kr
Mixer Twist & Take Rea!
Prova Mixer Twist & Take, inom några minuter kan du njuta av läc...
Prova Mixer Twist & Take, inom några minuter kan du njuta av läckra, hälsomilkshakes och naturliga juicer fulla av vitaminer. Twist and Take har en ON/OFF-knapp med ett säkerhetssystem och en kraftfull mixer. Den är mycket användbar och lätt att rengöra, vilket gör att du kan spara tid. Dess..
349.00Kr 499.00Kr
349.00Kr 499.00Kr
ProduktbeskrivningVar en perfekt värd och servera vin med rätt tempe...
ProduktbeskrivningVar en perfekt värd och servera vin med rätt temperatur, tack vare denna fantastiska Summum Sommelier vintermometer ! Detta extremt praktiska och exklusiva vintillbehör gör det möjligt att direkt läsa av vilken temperatur vinet håller. Den är lätt att använda och visar snabbt e..
299.00Kr
299.00Kr