mobilskal
Alltid fri frakt på alla varor!
5-10% återbäring på alla köp när du skapar konto hos oss!     
Öppet köp i 30 dagar!
  • Din kundvagn är tom

Önskelista (0)

Mobilskal

Utvalda mobilskal till din telefon

Available Options

Mjukt silikonskal beklätt med "diamanter" till Iphone 6,6s och 6 plu...
Mjukt silikonskal beklätt med "diamanter" till Iphone 6,6s och 6 plus. Skalet finns i tre olika färger (Guld, rubinröd och smaragdblå)Mjukt silikonskal beklätt med "diamanter" till Iphone 6, 6s och 6 plus. Skalet finns i tre olika färger (Guld, rubinröd och smaragdblå)Specifikationer:  ..
249.00Kr
249.00Kr

Available Options

Magnetiskt plånboksfodral med 5 kortfack och 2 sedelfack till Iphone...
Magnetiskt plånboksfodral med 5 kortfack och 2 sedelfack till Iphone 5/52/SE i brun färg. Det finns fäste på fodralet vilket minskar risken för att tappa bort det och att det faller Specifikationer: Typ: Skal och plånboksfodral Stöttåligt: Till viss del Vattentåligt: till viss del Fäste: ..
229.00Kr
229.00Kr

Available Options

ProduktbeskrivningDiamantskal i aluminium till Iphone 6.Specifikatio...
ProduktbeskrivningDiamantskal i aluminium till Iphone 6.Specifikationer:Typ: Skal Stöttåligt: JaMaterial: AluminiumSkyddor mot: repor och tappskadorPassar till: Iphone 6Färg: Guld, silver och svartvikt: 850 g Paketet inkluderar:1 x Fodral..
159.00Kr
159.00Kr

Available Options

ProduktbeskrivningMagnetiskt plånboksfodral med 8 kortfack och 2 sed...
ProduktbeskrivningMagnetiskt plånboksfodral med 8 kortfack och 2 sedelfack till Iphone 6/6s i 2 olika färger.Specifikationer:Typ: Skal och plånboksfodralStöttåligt: Till viss delVattentåligt: till viss delFästs magentisktLåsning: Magnet5 st kort fickor och 2 sedelfackMaterial: KonstläderFärg: Br..
229.00Kr
229.00Kr

Available Options

ProduktbeskrivningEtt väldesignat & slimmat Plånboksfodral till ...
ProduktbeskrivningEtt väldesignat & slimmat Plånboksfodral till iPhone 7 med sedelfack och 2 st kortfack. Skalet ger bra skydd mot stötar och kan användas som ställ när man t.ex tittar på videos.Specifikationer:Typ: Skal och plånboksfodralStöttåligt: JaVattentåligt: till viss delStällfunktio..
129.00Kr
129.00Kr

Available Options

ProduktbeskrivningMagnetiskt plånboksfodral med 2 kortfack och sedel...
ProduktbeskrivningMagnetiskt plånboksfodral med 2 kortfack och sedelfack till Iphone 7 plus i tre färger. Det finns fäste på fodralet vilket minskar risken för att tappa bort det. Mobilskalet kan användas som ställ för att att titta på videos o dyl.Specifikationer:Typ: Skal och plånboksfodr..
129.00Kr
129.00Kr