han
Alltid fri frakt på alla varor!
5-10% återbäring på alla köp när du skapar konto hos oss!     
Öppet köp i 30 dagar!
  • Din kundvagn är tom

Önskelista (0)

HanGlöm tråkiga och traditionella transportmedel och bli gatans kung me...
Glöm tråkiga och traditionella transportmedel och bli gatans kung med elektrisk balansscooter Rover droid (2 hjul)! Detta behändiga, originella och smart motorfordon är ett snabbt och enkelt sätt att ta sig runt på som drar blickarna till sig. Testa balansen och ha kul. Läs mer om Rover droidhär..
2 499.00Kr
2 499.00Kr
ProduktbeskrivningJordglob Shine Inline är perfekt för upp...
ProduktbeskrivningJordglob Shine Inline är perfekt för upplysning och inlärning! Dessutom räcker det att röra vid lampans topp för att sätta på den, ändra ljusintensiteten eller stäng av. Tillverkad i plast, 3 nivåer på ljusintensiteten (hög, medel, låg)Utan brytare (peksensor) Glödlam..
529.00Kr
529.00Kr
ProduktbeskrivningDekorera ditt hem med originella flerfärgade ...
ProduktbeskrivningDekorera ditt hem med originella flerfärgade LED ljuset med rörlig vätska och glitter Homania! Ett originellt ljus med en liten motor som driver vätskan och glittret så de formar virvlar inne i ljuset samtidigt som det lyses upp av olika färger som ändras automatiskt. ..
299.00Kr
299.00Kr
ProduktbeskrivningFörbered dig på maximal avkoppling med projektorn ...
ProduktbeskrivningFörbered dig på maximal avkoppling med projektorn med LED och högtalare Ledoly. Denna pryl är perfekt för att du ska kunna njuta av LED-ljus som lyser upp taket (kromoterapi) och imiterar havets vågor samtidigt som du lyssnar på din favoritmusik.  Tre LED-färger: grön, vit..
499.00Kr
499.00Kr
3d Illusionslampa med 7 olika färginställningar som styrs av en touc...
3d Illusionslampa med 7 olika färginställningar som styrs av en touchfunktion direkt på lampan. Lampan drivs antingen av micro-usb kabel (ingår) eller 3x AA batterier (ingår inte).Specifikationer:    Typ: 3d illusion        Färger:  Vit, röd, grön, li..
329.00Kr
329.00Kr
ProduktbeskrivningOm du vill ge ditt hus en lite originell uppiffnin...
ProduktbeskrivningOm du vill ge ditt hus en lite originell uppiffning när det gäller belysningplacera då Ledoly L1000 vit Bluetooth LED-glödlampa med högtalare i ett av rummen. Du kommer kunna lyssna på musiken du gillar när du satt på Bluetooth i din mobil eller tablett och justera intensiteten..
499.00Kr
499.00Kr