Om oss
Alltid fri frakt på alla varor!
5-10% återbäring på alla köp när du skapar konto hos oss!     
Öppet köp i 30 dagar!
  • Din kundvagn är tom

Önskelista (0)

Om Oss

Inte bara "ännu en elektronikbutik"

Vi satsar inte på att bli så stora som möjligt med så mycket produkter som det bara går. Vi satsar istället på att lägga stora resurser på att hitta de bästa och unika saker som går att få tag på men till ett bra pris. Varje produkt som vi väljer ut har en unik aspekt till sig och vi gillar speciellt saker med "dual-use" områden för vi tycker inte bara att en sak ska vara rolig utan även förbättra våra liv på ett men gärna flera områden. Därför tror vi att ni kommer komma tillbaka med intresse och nyfikenhet av vad nytt som finns att erbjuda.Utmärkelser

Flexibel leverans

Vi skeppar till hela Sverige och erbjuder fri frakt på alla våra varor. Dessutom har du möjlighet att välja bland flera olika alternativ. Dina större köp, det vill säga: saker som är tunga, skickas direkt hem till dig så att du slipper skada dig från upphämtningsplatsen och hem.

Marknadens bästa bonusprogram

Kunder som handlar hos oss genom sitt konto får ta del av marknadens mest generösa återbäringsprogram. Du kan få upp emot 10% i återbäring per köp i köpkredit hos oss, detta är till att jämföra med nordens största varuhus: CDON, som erbjuder 1% per köp om du betalar 299 kr i månaden.

Kvalité

Många företag väljer att antingen lägga allt på kvalité eller allt på kvantitet, vi försöker vara flexibla. Därför erbjuder vi hög kvalité på produkter som kräver det och väljer att hålla priserna låga på produkter som snabbt blir omoderna eller byts ut ändå. 


Anställda