Toasters
Alltid fri frakt på alla varor!
5-10% återbäring på alla köp när du skapar konto hos oss!     
Öppet köp i 30 dagar!
  • Din kundvagn är tom

Önskelista (0)

Toasters

Toasters

Brödrostar, toaster mm


Gör kanongoda belgiska våfflor hemma i ditt eget kök! Bestron ASW 40...
Gör kanongoda belgiska våfflor hemma i ditt eget kök! Bestron ASW 401 våffeljärn är en kompakt apparat med en ytbeläggning mot fastnande matrester och ett värmetåligt hölje. När våfflorna är färdiga lyser lampan på järnet. Du kan grädda två belgiska våfflor samtidigt. Kabeln lindas på ett prakti..
370.00Kr
370.00Kr
Högkvalitativ brödrost i rostfritt stål från Bosch, snygg inrednings...
Högkvalitativ brödrost i rostfritt stål från Bosch, snygg inredningsdetalj och perfekta toasts varje gång. Brödrosten har ett utdragbart fat för smulor och inbyggd sladdförvaring. Denna brödrost kan tina, tillaga (i olika steg) och återvärma rostat bröd (utan att de blir brända).Specifikationer:..
1 399.00Kr
1 399.00Kr
Med en tillagningskapacitet på tre mackor åt gången så kan du server...
Med en tillagningskapacitet på tre mackor åt gången så kan du servera familjen perfekt tillagade grillade mackor. Breville erbjuder Café-standard på mackorna och kan laga till de mesta som t.ex tekakor, nanbröd, tortillias.Specifikationer:LåsmekanismTre mackor åt gångenPlatta stekplattorPå/av kn..
999.00Kr
999.00Kr
Brödrost med extra vida fack för bröd i olika storlekar, går även at...
Brödrost med extra vida fack för bröd i olika storlekar, går även att göra sandwiches i brödrosten. Brödrosten är elegant och snygg och ger jämn rost varje gång. Lätt att använda och göra rent med sin höglyftsfunktion och smulfack. Specifikationer: Effekt: 1500 W Återvärm (utan att bränna..
799.00Kr
799.00Kr
Vackert designad digital brödrost med 4 fack. Facken är extra vida f...
Vackert designad digital brödrost med 4 fack. Facken är extra vida för att ge plats till de flesta brödskivor. Ett problem som denna brödrost löser är rostade bröd som är kalla, det finns därför en funktion för att värma rostat bröd utan att överrosta de. Brödrosten har även funktion för att tin..
1 399.00Kr
1 399.00Kr
Den lättanvända brödrost från Dualit med 2 brödfack är inte bara en ...
Den lättanvända brödrost från Dualit med 2 brödfack är inte bara en välfungerande tillitsfull brödrost som ger jämn rost utan är även en snygg inredningsdetalj. Brödrosten har många bra funktionen som t.ex Peek and pop vilket innebär att du kan titta på bröden under rostningen utan att den avbry..
1 299.00Kr
1 299.00Kr
Lättanvänd retrobrödrost från Dualit med 2 brödfack är inte bara en ...
Lättanvänd retrobrödrost från Dualit med 2 brödfack är inte bara en välfungerande tillitsfull brödrost som ger jämn rost utan är även en snygg inredningsdetalj. Brödrosten har många bra funktionen som t.ex Peek and pop vilket innebär att du kan titta på bröden under rostningen utan att den avbry..
1 199.00Kr
1 199.00Kr
ProduktbeskrivningLyxig brödrost med modern retrotouch design och 4 ...
ProduktbeskrivningLyxig brödrost med modern retrotouch design och 4 rostfack med plats för alla typer av skurna brödstorlekar. Lätt att använda och ta ur brödet. Perfekt för hela familjen eller i en kafeteria. Dualit har en funktion för att tina brödet, mekanisk timer. Varje fack går att aktiver..
1 399.00Kr
1 399.00Kr
Produktbeskrivning4 skivors brödrost är ett utmärkt tillägg till din...
Produktbeskrivning4 skivors brödrost är ett utmärkt tillägg till dina köksredskap och kommer göra livet lättare för hela familjen. Brödrosten är även en snygg inredningsdetalj. Senaste teknologin för att försäkra om att få den bästa rosten varje gång. Brödrosten är lätt att rengöra och har 2 fac..
1 299.00Kr
1 299.00Kr
ProduktbeskrivningNy design från Engelsktillverkade Prestige Graphit...
ProduktbeskrivningNy design från Engelsktillverkade Prestige Graphite grey 54006. Brödrosten har justerbara storlekar på facken så att du kan rosta alla typer av bröd, en har defrost-funktion och ett smulfat undertill för att göra rengöringen ännu enklarare. Prestige erbjuder 2 års garanti på al..
899.00Kr
899.00Kr
ProduktbeskrivningLyxig brödrost med modern, snygg design och 4 rost...
ProduktbeskrivningLyxig brödrost med modern, snygg design och 4 rostfack med plats för alla typer av skurna brödstorlekar. Lätt att använda och ta ur brödet. Finns funktion för att tina brödet tillsammans med 6 olika rostnivåerSpecifikationer:Överhettningsskydd: JaMaterial: Rostfritt stål och sv..
1 299.00Kr
1 299.00Kr

Available Options

Denna praktiska brödrost med tining- uppvärmning- och stoppfunktion ...
Denna praktiska brödrost med tining- uppvärmning- och stoppfunktion presenterar ett optimalt sätt att förbereda 2 läckra rostmackor. Den automatiska centreringen säkerställer att brödet rostas jämt på båda sidor. Den justerbara värmen är perfekt för att ge dina brödskivor en gyllene brunfärg. Ta..
599.00Kr
599.00Kr