TIll-Barn
Alltid fri frakt på alla varor!
5-10% återbäring på alla köp när du skapar konto hos oss!     
Öppet köp i 30 dagar!
  • Din kundvagn är tom

Önskelista (0)

Till Barnen

Till Barnen

Ett urval av presenter till de lite yngre


Underkategorier

3d Illusionslampa med 7 olika färginställningar som styrs av en touc...
3d Illusionslampa med 7 olika färginställningar som styrs av en touchfunktion direkt på lampan. Lampan drivs antingen av micro-usb kabel (ingår) eller 3x AA batterier (ingår inte).Lampan passar bra som nattlampa, dekorationslampa, i caféer, som en fin inredningsdetalj eller till alla Mariofans!&..
379.00Kr
379.00Kr
Bli kapten över himmelen med Druid Cruise AGMSD1500! Drönaren är för...
Bli kapten över himmelen med Druid Cruise AGMSD1500! Drönaren är försedd med 4 propellrar för bästa stabilitet och styrs med hjälp av den tillhörande fjärrkontrollen. Drönaren är även försedd en videokamera för inspelning och bildtagning som styrs direkt från fjärrkontrollen . Drönaren har en to..
1 399.00Kr
1 399.00Kr
Bli kapten över himmelen med Druid McClane RCV4000! Drönaren är förs...
Bli kapten över himmelen med Druid McClane RCV4000! Drönaren är försedd med 4 propellrar för bästa stabilitet och styrs med hjälp av den tillhörande fjärrkontrollen. Drönaren är även försedd med Led-ljus för körning på nattetid (stör inte grannarna bara ;) ). Drönaren har en total rotation (360 ..
1 329.00Kr
1 329.00Kr
Stabil hexagonal drönare för de lite mindre eller de helt nya till d...
Stabil hexagonal drönare för de lite mindre eller de helt nya till drönarvärlden. Drönaren är fullt funktionell med möjlighet till akrobatiska rörelser i luften tack vare sina 6 propellrar. Den kan flyga upp ned, vänster, höger,bakåt, stillastående, stopp, lutning vänster, lutning höger och t.om..
1 399.00Kr
1 399.00Kr
Liten kompakt drönare med 4 propellrar och hög manövringskapacitet. ...
Liten kompakt drönare med 4 propellrar och hög manövringskapacitet. Perfekt för barnen, nybörjaren eller för de som behöver något som är lätt att ta med sigSpecifikationer:Funktioner: Flyger upp, ned, vänster, höger, framåt, bakåt, stoppar, vänstersidig flygning, högersidig flygning, kan vända u..
799.00Kr
799.00Kr
Glöm tråkiga och traditionella transportmedel och bli gatans kung me...
Glöm tråkiga och traditionella transportmedel och bli gatans kung med elektrisk balansscooter Rover droid (2 hjul)! Detta behändiga, originella och smart motorfordon är ett snabbt och enkelt sätt att ta sig runt på som drar blickarna till sig. Testa balansen och ha kul. Läs mer om Rover droidhär..
2 499.00Kr
2 499.00Kr
ProduktbeskrivningJordglob Shine Inline är perfekt för upp...
ProduktbeskrivningJordglob Shine Inline är perfekt för upplysning och inlärning! Dessutom räcker det att röra vid lampans topp för att sätta på den, ändra ljusintensiteten eller stäng av. Tillverkad i plast, 3 nivåer på ljusintensiteten (hög, medel, låg)Utan brytare (peksensor) Glödlam..
529.00Kr
529.00Kr
ProduktbeskrivningDekorera ditt hem med originella flerfärgade ...
ProduktbeskrivningDekorera ditt hem med originella flerfärgade LED ljuset med rörlig vätska och glitter Homania! Ett originellt ljus med en liten motor som driver vätskan och glittret så de formar virvlar inne i ljuset samtidigt som det lyses upp av olika färger som ändras automatiskt. ..
299.00Kr
299.00Kr
ProduktbeskrivningMåste ha accessoaren till cykeln. Lysrören är...
ProduktbeskrivningMåste ha accessoaren till cykeln. Lysrören är lätta att installera och är både vattentäta och stöttåliga. Lysrören ger en mycket häftig effekt under cykelturen på kvällarna och har ca 40 timmars batteritid!Specifikationer:Längd per lysrör: 220 cmVattentäta: JaDrivs av: 3x ..
329.00Kr
329.00Kr
ProduktbeskrivningFörbered dig på maximal avkoppling med projektorn ...
ProduktbeskrivningFörbered dig på maximal avkoppling med projektorn med LED och högtalare Ledoly. Denna pryl är perfekt för att du ska kunna njuta av LED-ljus som lyser upp taket (kromoterapi) och imiterar havets vågor samtidigt som du lyssnar på din favoritmusik.  Tre LED-färger: grön, vit..
499.00Kr
499.00Kr
3d Illusionslampa med 7 olika färginställningar som styrs av en touc...
3d Illusionslampa med 7 olika färginställningar som styrs av en touchfunktion direkt på lampan. Lampan drivs antingen av micro-usb kabel (ingår) eller 3x AA batterier (ingår inte).Specifikationer:    Typ: 3d illusion        Färger:  Vit, röd, grön, li..
329.00Kr
329.00Kr
ProduktbeskrivningStyre till Rover droid för förbättrad stabilitet, ...
ProduktbeskrivningStyre till Rover droid för förbättrad stabilitet, säkerhet och bekvämlighet under körning. Styret är gjort i aluminium och är enkelt att vika ihop och ta med sig. Mer information om rover droid finner ni på härSpecifikationer:Typ: StyreMaterial: Aluminium Maxhöjd..
449.00Kr
449.00Kr