Säkerhet
Alltid fri frakt på alla varor!
5-10% återbäring på alla köp när du skapar konto hos oss!     
Öppet köp i 30 dagar!
  • Din kundvagn är tom

Önskelista (0)

Säkerhet

Säkerhet

Gör ditt liv och din vardag tryggare för dig och din familj


ProduktbeskrivningHåll koll på hemmets säkerhet via datorn eller sma...
ProduktbeskrivningHåll koll på hemmets säkerhet via datorn eller smarttelefonen med det intelligenta larmet Smartwares HA701IP. Ett intelligent, integrerat och automatiskt säkerhetssystem för privata hem och företag med vilket du kan kontrollera systemet från valfri plats via dator eller samttel..
4 999.00Kr
4 999.00Kr
ProduktbeskrivningVi utmanar er att hitta en billigare försäkring ti...
ProduktbeskrivningVi utmanar er att hitta en billigare försäkring till ditt hus. Var steget före och skydda ditt hem innan inbrottet är framme. Securitcam oäkta säkerhetskamera ser så verklig ut att inbrottstjuvar och nyfikna människor inte vågar bryta sig in i ditt hem eller privatliv. Säkerhet..
299.00Kr
299.00Kr
ProduktbeskrivningVi utmanar er att hitta en billigare försäkring ti...
ProduktbeskrivningVi utmanar er att hitta en billigare försäkring till ditt hus. Var steget före och skydda ditt hem innan inbrottet är framme. Securitcam T6000 oäkta övervakningskamera med rörelsedetektor som fungerar i dagsljus. Kameran är gjord av plast men på grund av sitt autentiska ut..
339.00Kr
339.00Kr
ProduktbeskrivningVi presenterar Securitcam X1100 oäkta övervak...
ProduktbeskrivningVi presenterar Securitcam X1100 oäkta övervakningskamera som kan vara den billigaste försäkringen för ditt hem! Skydda ditt hem till ett oslagbart pris med denna realistiska plastkamera. Förhindra stöld och skräm bort inkräktare från ditt hem. Den är väldigt lätt att insta..
299.00Kr
299.00Kr
ProduktbeskrivningSkydda ditt hem med det trådlösa säkerhetssystemet...
ProduktbeskrivningSkydda ditt hem med det trådlösa säkerhetssystemet Smartwares HA700. Komplett skydd mot sabotage. Telefonlarm med LED-skärm för säkerhetsstatus. Fördröjt eller direkt larm. Batteriindikator. Trådlös. Specifikationer:Komplett skydd mot sabotageTelefonlarmLED-skärm för säker..
3 499.00Kr
3 499.00Kr
ProduktbeskrivningVisste du att majoriteten av alla som köper ett öv...
ProduktbeskrivningVisste du att majoriteten av alla som köper ett övervakningssystem gör det EFTER att inbrottet har skett? Att vara förutseende och investera i ett övervakningssystem kan vara det bästa valet du gjort. Vi presenterar därför detta kompletta videoövervakningssystem i HD från Smart..
6 999.00Kr
6 999.00Kr
ProduktbeskrivningSmartwares videoportstelefon erbjuder ett exklusiv...
ProduktbeskrivningSmartwares videoportstelefon erbjuder ett exklusivt sätt att hålla koll på gästerna, eller speciellt de som inte anses vara gäster. Precis som i filmerna.Specifikationer:System med dörrklocka + videoporttelefon med sladdPekfärgskärm TFT 7 / upplösning: 480 x 240 (VGA)Kamer..
2 499.00Kr
2 499.00Kr