Roliga-prylar
Alltid fri frakt på alla varor!
5-10% återbäring på alla köp när du skapar konto hos oss!     
Öppet köp i 30 dagar!
  • Din kundvagn är tom

Önskelista (0)

Roliga Prylar

Roliga Prylar

Kul, roligt och ibland även lite humoristiskt; Här hittar du saker som förhoppningsvis sätter ett leende på dina läppar eller på någon du tycker om!I en Beer Ballonkan du servera dina favoritdrinkar med perfekt tempe...
I en Beer Ballonkan du servera dina favoritdrinkar med perfekt temperatur.Beer Ballon är tillverkad i plast och är lämplig för alla sorters drycker öl, juice, läsk, etc. Lägg is i den borttagbara mittendelen för att kyla drycken utan att smaken påverkas. Denna Beer Balloon rymmer 3,5 liter. ..
449.00Kr
449.00Kr
Cool Cyberrobot med ledljus som spelar upp alla dina favoritlåtar på...
Cool Cyberrobot med ledljus som spelar upp alla dina favoritlåtar på kommando. Möjlighet att spela upp genom Bluetooth, Fm-radio, Micro-sdc USB och AUX.Specifikationer:Anslutning via: Micro-usb, bt, USB och AUXFM RadioPower LEDUteffekt: 2 x 3WMått: 17 x 8 x 8 cmPaketet inkluderar:1 x Högtalare1 ..
359.00Kr
359.00Kr
Bli kapten över himmelen med Druid Cruise AGMSD1500! Drönaren är för...
Bli kapten över himmelen med Druid Cruise AGMSD1500! Drönaren är försedd med 4 propellrar för bästa stabilitet och styrs med hjälp av den tillhörande fjärrkontrollen. Drönaren är även försedd en videokamera för inspelning och bildtagning som styrs direkt från fjärrkontrollen . Drönaren har en to..
1 399.00Kr
1 399.00Kr
Stabil hexagonal drönare för de lite mindre eller de helt nya till d...
Stabil hexagonal drönare för de lite mindre eller de helt nya till drönarvärlden. Drönaren är fullt funktionell med möjlighet till akrobatiska rörelser i luften tack vare sina 6 propellrar. Den kan flyga upp ned, vänster, höger,bakåt, stillastående, stopp, lutning vänster, lutning höger och t.om..
1 399.00Kr
1 399.00Kr
Från och med nu kommer dina fester och firanden ha en väldigt specie...
Från och med nu kommer dina fester och firanden ha en väldigt speciell prägel eftersom du kommer kunna servera dina favoritdrycker i dryckesautomaten Ricky Drink Cocktail. Denna Dryckautomat kommer hålla dryckerna kalla i en lång stund eftersom du kan lägga is i den cylindriska behållaren. Dessu..
599.00Kr
599.00Kr
Dryckesautomat Ricky Drink Party Tower Nyhet
Dina festgäster kommer bli förvånade när de ser dryckesautomaten Ric...
Dina festgäster kommer bli förvånade när de ser dryckesautomaten Ricky Drink Party Tower! Denna ölautomat har en självbetjäningskran så alla kan dricka när de vill. Dessutom kan du fylla på den innan den blir tom, eftersom den är tillverkad i genomskinlig PVC. Ungefärliga mått: 19 x 85 x 22,5 cm..
549.00Kr
549.00Kr
Köp duschhuvudet med LED belysning Squared Eco | Från TV till det bä...
Köp duschhuvudet med LED belysning Squared Eco | Från TV till det bästa priset. Duschhuvudet med LED belysning Squared Eco byter färg beroende på temperaturen, vilket ger glädje och färg till din dusch. Duschhuvudet med LED belysning Squared Eco är också en väldigt användbar uppfinning, eftersom..
399.00Kr
399.00Kr
Glöm tråkiga och traditionella transportmedel och bli gatans kung me...
Glöm tråkiga och traditionella transportmedel och bli gatans kung med elektrisk balansscooter Rover droid (2 hjul)! Detta behändiga, originella och smart motorfordon är ett snabbt och enkelt sätt att ta sig runt på som drar blickarna till sig. Testa balansen och ha kul. Läs mer om Rover droidhär..
2 499.00Kr
2 499.00Kr
ProduktbeskrivningKöp den otroliga fjärrkontrollshållaren med b...
ProduktbeskrivningKöp den otroliga fjärrkontrollshållaren med bricka Sofabulous! Sitt bekvämt på soffan och slappna av eftersom du har fjärrkontrollen och andra saker under kontroll. Du kan också använda den till att ha dina favoritsnacks eller drycker på, eftersom den har en liten bri..
299.00Kr
299.00Kr
Förkläde "Comic book" Nyhet
Perfekt present till din matlagninsmotvillige partner likaså som til...
Perfekt present till din matlagninsmotvillige partner likaså som till han som verkligen älskar att laga mat! Eller varför inte överraska tjejen med att laga nästa måltid i ett snyggt förkläde?  Den har en justerbar rem för nacken och ett externt PVC-skydd för att göra det lättare att rengör..
199.00Kr 299.00Kr
199.00Kr 299.00Kr
Förkläde "Revolution" Nyhet
Ta kommando i köket med det ovanliga förklädet Revolution! Det har e...
Ta kommando i köket med det ovanliga förklädet Revolution! Det har en justerbar rem för halsen som gör det möjligt att anpassa det till önskad längd och ett yttre PVC-skydd för enkel rengöring. Ungefärliga mått: 57 x 78 cm. Ungefärlig längd på remmarna: 47 cm vardera.Specifikationer:Typ: Förkläd..
199.00Kr 299.00Kr
199.00Kr 299.00Kr
ProduktbeskrivningRolig telefon som ser ut som en damsko. Tillverkad...
ProduktbeskrivningRolig telefon som ser ut som en damsko. Tillverkad av PVC. Fungerar med alla telefonoperatörer. Telefonen har puls/ton switch och återuppringningsknapp.Specifikationer:material PVCPuls och ton switch.19 x 16 x 8 cm.Återuppringningsknapp ..
252.00Kr
252.00Kr