Poolrobotar
Alltid fri frakt på alla varor!
5-10% återbäring på alla köp när du skapar konto hos oss!     
Öppet köp i 30 dagar!
  • Din kundvagn är tom

Önskelista (0)

Poolrobotar

Poolrobotar

Robotar som tar hand om poolstädningen åt dig


Pooldammsugaren, med specialiserade nät och en fjärrkontroll erbjude...
Pooldammsugaren, med specialiserade nät och en fjärrkontroll erbjuder en mycket bekväm och effektiv rengöringsmetod. Med en smart design kan det inte bara rengöra poolens yta men också samla skräp flyter runt poolens kanter Två avtagbara uppsamlingsnät med olika maskstorlek är lämpliga för att s..
2 999.00Kr
2 999.00Kr
Poolrengöringsroboten, med både stor filtreringskapacitet och stor f...
Poolrengöringsroboten, med både stor filtreringskapacitet och stor filtreringsförmåga erbjuder en snabb och effektiv rengöringsprestanda.Den är kompatibel med pooler i alla former:rektangulära, ovala, runda, fritt formulerade och med alla beläggningar:kakel, liner, polyester skal, förstärkt PVC,..
4 999.00Kr
4 999.00Kr
Denna poolrengöringsrobot är passande för en mängd poolytor, bland a...
Denna poolrengöringsrobot är passande för en mängd poolytor, bland annat vinyl, betong, fiberglas och kakel. Den ger snabb och effektiv rengöring av din pool och kommer med en kontrollanordning där ni kan välja inställningar för roboten, bland annat hur ofta och hur länge den ska rengöra. Vår po..
7 999.00Kr
7 999.00Kr
Denna poolrobot från Ubbink är designad för att gladeligen göra den ...
Denna poolrobot från Ubbink är designad för att gladeligen göra den långtråkiga och tidskrävande arbetsuppgiften kallad poolrengöring. Den består av en poolrobot ansluten till en flytande kabel (18 m) som sedan går till en isolationstransformator, för extra trygghet. Och för att du ska känna dig..
11 499.00Kr
11 499.00Kr