Övrigt
Alltid fri frakt på alla varor!
5-10% återbäring på alla köp när du skapar konto hos oss!     
Öppet köp i 30 dagar!
  • Din kundvagn är tom

Önskelista (0)

Övrigt

Övrigt

Vattenkokare, yoghurtmaskiner, dryckesautomater osv


Liva upp dina fester och firanden med en väldigt fiffig och hygienis...
Liva upp dina fester och firanden med en väldigt fiffig och hygienisk produkt: automat för sötsaker och nötter Sweet & Ball Mini. Bara att sätta handen nära öppningen och sötsakerna eller de salta tilltuggen faller automatiskt ner i handen tack vare en närhetssensor!Specifikationer:Mått: 21,..
399.00Kr
399.00Kr
Om du älskar choklad kommer du älska denna sensationella chokladfont...
Om du älskar choklad kommer du älska denna sensationella chokladfontän Sweet & Pop Times. En elegant och praktisk chokladfontän som är perfekt som exklusiv present till chokladälskaren. Med chokladfontän Sweet & Pop Times kan du smaka den bästa smälta chokladen, doppa bär, frukt och mash..
449.00Kr
449.00Kr
Succén är garanterad på dina fester och firanden med den fabulö...
Succén är garanterad på dina fester och firanden med den fabulösa coctailfontänen med belysning Party Fun Tain. Dina gäster kommer älska denna dryckesfontän med LED-belysning. Anslut den till elnätet, tryck på knappen så är du igång! Fontänens bas kommer lysas upp och pumpa vätskan uppåt oc..
999.00Kr
999.00Kr
Få till det bästa köttet med denna köttermometer från BBQ Classics. ...
Få till det bästa köttet med denna köttermometer från BBQ Classics. Registrerar temperaturer upp till 250 grader C. Specifikationer: Framsidan i rostfritt stål Längd inkl. metalledning ca: 105 cm Max temperatur: 250 ºC På/av knapp, magnet, timer och larm Batteridriven: 1 x AAA, medfölj..
299.00Kr
299.00Kr
En mycket snygg, praktisk och funktionell vattenkokare i unik design...
En mycket snygg, praktisk och funktionell vattenkokare i unik design. LED Chef Master Kitchen är tillverkad i rostfritt stål med en kanna i glas och plastdetaljer. Du kommer kunna njuta av utsökta, varma drycker.http://www.chefmasterkitchen.com/Specifikationer:Effekt 1850-2200 WSpänning 220-240 ..
799.00Kr
799.00Kr
Vi presenterar fantastiska iPad digitalvåg! Denna ovanliga köksvåg ä...
Vi presenterar fantastiska iPad digitalvåg! Denna ovanliga köksvåg är mycket exakt och har formen av en iPad. Glasyta och LCD-display. Vikt i gram och pund (max 5 kg) Volym i ml eller fl. Automatisk avstängning. Batteridriven (2 x CR2032, medföljer)Specifikationer:Maxbelastning: 5kgMått: 20 x 14..
461.00Kr
461.00Kr
Denna mat dehydrator med 10 fack kommer att vara ett bra tillskott t...
Denna mat dehydrator med 10 fack kommer att vara ett bra tillskott till ditt kök. Med denna mat dehydrator , kommer du inte bara kunna torka ett brett utbud av färskvaror såsom frukt, grönsaker, svamp och örter med lätthet, men också göra hälsosamma mellanmål för din familj. När livsmedlet torka..
899.00Kr
899.00Kr
Modern design möter energibesparande användning och enkel hantering!...
Modern design möter energibesparande användning och enkel hantering! Specifikationer: Kapacitet: 1.7l Locket öppnas vid ett knaptryck Sladdlös, kabelförvaring i basstation Automatiskt avstängning Löstagbart uthällningsfilter max. 2400W Paketet inkluderar: 1 x Look Aqua ..
799.00Kr
799.00Kr
Om du är intresserad av gott vin är Summum Sommelier gjord för dig! ...
Om du är intresserad av gott vin är Summum Sommelier gjord för dig! Denna exklusiva dekanterare är mycket elegant och stilfull. Använd den för att lufta och syresätta vin, ta bort rester och för att släppa fram vinets doft. Det är enkelt och bekvämt att servera vin tack vare dess tornliknande hå..
749.00Kr
749.00Kr

Available Options

Denna köksvåg har en retrodesign. Denna produkt kan väga exakt ner t...
Denna köksvåg har en retrodesign. Denna produkt kan väga exakt ner till 20 gram och kapaciteten är 5 kg, den kommer väl till pass vid matlagning eller bakning. Köksvågen har en stor, löstagbar, rostfri skål av stål, som tål maskindisk. Inga batterier behövs. Specifikationer: Färger: Röd, R..
499.00Kr
499.00Kr
Engelsktillverkad högkvalitativ ångkokare från Morphy Richards som t...
Engelsktillverkad högkvalitativ ångkokare från Morphy Richards som tillverkad hushållsmaskiner i 81 år. Ångkokning är den ultimata metoden för att tillaga nyttig mat och bevara vitaminerna, mineralerna och fukten i maten. Denna ångkokare tillåter tillagning av olika saker samtidigt genom sin tre..
899.00Kr
899.00Kr
Äggkokaren har en kompakt design. Apparaten tillåter kokning av 1 - ...
Äggkokaren har en kompakt design. Apparaten tillåter kokning av 1 - 7 ägg samtidigt. Om äggen kokas mjuka , medium eller hårt beror på hur mycket vatten du häller i mätkoppen. Äggkokaren är utrustad med ett löstagbart äggfack och en måttkopp med en integrerad äggpickare.Den har en funktion med a..
399.00Kr
399.00Kr