Prylar-med-flera-användningsområden
Alltid fri frakt på alla varor!
5-10% återbäring på alla köp när du skapar konto hos oss!     
Öppet köp i 30 dagar!
  • Din kundvagn är tom

Önskelista (0)

Multifunktion

Multifunktion

Vi på prylprinsen gillar unika prylar men vi gillar även att få mer för pengarna; Här hittar du prylar som har minst 2 användningsområden, där en funktion integrerats i en annan. Multiladdare för i princip alla moderna telefoner, en lösning prople...
Multiladdare för i princip alla moderna telefoner, en lösning proplemet med fler laddare än vad som egentligen behövs.Laddaren har inbyggd adapter till Iphone. Inte dyrare än en vanlig laddare!Specifikationer:    2 i 1 multiladdare    2.1 Snabbladdning och dataöverf..
169.00Kr
169.00Kr
Billaddare med 4st USB-portar. Du kan ladda fyra olika enheter sam...
Billaddare med 4st USB-portar. Du kan ladda fyra olika enheter samtidigt som t.ex smartphones, iPhones, digitalkameror och bärbara spelkonsoler. Specifikationer: Input: 12-24VDC Output: 5.0VDC 1000 mAH per port (totalt 4 000) Kompatibelt med: alla enheter som går att ansluta till en u..
139.00Kr
139.00Kr

Available Options

Högkvalitativ toppluva med inbyggt trådlöst och och talsystem. Ljude...
Högkvalitativ toppluva med inbyggt trådlöst och och talsystem. Ljudet håller bra kvalité och är designat för att ge en tydlig välbalanserad ljudbild. Finns i flera olika färger.Specifikationer:    bluetooth version: V3.0    Frekvens: 2.4 ghz     Anslu..
229.00Kr
229.00Kr

Available Options

Högkvalitativ stickad mössa med inbyggd trådlöst ljud och talsystem....
Högkvalitativ stickad mössa med inbyggd trådlöst ljud och talsystem. Ljudet håller bra kvalité och är designat för att ge en tydlig, välbalanserad ljudbild. FInns i flera olika färgerSpecifikationer:    bluetooth version: V3.0    Frekvens: 2.4 ghz     ..
499.00Kr
499.00Kr
ProduktbeskrivningVill du ha det bästa i ditt kök? Denna 3 i 1 ...
ProduktbeskrivningVill du ha det bästa i ditt kök? Denna 3 i 1 multifunktionella mikrovågsugn med varmluftsugn och grill är just det! Oberoende grillfunktion, mikrofunktion och varmluftsugnsfunktion (1850 W) Specifikationer:3 i 1 multifunktionell mikrovågsugn1850 W5 lägen: grill/m..
2 499.00Kr
2 499.00Kr
Få kontroll över ditt liv eller ge någon du tycker om den möjlighete...
Få kontroll över ditt liv eller ge någon du tycker om den möjligheten med CuboQ smartklocka. Fler funktioner runt din handled har du nog aldrig förut kunna ha, för endast 699 kr så har du tillgång till: Stegmätare, sömnövervakning, påminnelse om för lång inaktivitet , larm, mobilsökning, ka..
699.00Kr
699.00Kr
ProduktbeskrivningMultiladdare för att kunna ladda flera enheter sås...
ProduktbeskrivningMultiladdare för att kunna ladda flera enheter såsom läsplattor, smartphones och annan utrustning. 3 mikroUSB-kablar och 4 löstagbara kabelvindor för bekväm kabelhantering på resande fot medföljer. Gör dina mobila enheter komplett! Perfekt betraktningsvinkel för alla enheter un..
999.00Kr
999.00Kr
ProduktbeskrivningMedisana personvåg med fettprocentsvisning har den...
ProduktbeskrivningMedisana personvåg med fettprocentsvisning har den senaste teknologin som möjliggör noggranhet och viktspårningsalternativ. Bioelektrisk impendansanalys mäter din vikt, kroppsfett, vatten, muskel och benmassa. Den kan även mäta dit BMI (body mass index) värde. Denna robusta våg..
599.00Kr
599.00Kr
ProduktbeskrivningPowerbank PB-016 är ännu ett steg i rätt riktning ...
ProduktbeskrivningPowerbank PB-016 är ännu ett steg i rätt riktning för en grönare värld och ökad funktionalitet för oss! Powerbanken går att ha med sig och kan antingen laddas med hjälp av solljus eller med kabel. Perfekt för campingen, festivaler, grillkvällar eller pokemonjakt. Powerbanken ha..
249.00Kr
249.00Kr
ProduktbeskrivningFörbered dig på maximal avkoppling med projektorn ...
ProduktbeskrivningFörbered dig på maximal avkoppling med projektorn med LED och högtalare Ledoly. Denna pryl är perfekt för att du ska kunna njuta av LED-ljus som lyser upp taket (kromoterapi) och imiterar havets vågor samtidigt som du lyssnar på din favoritmusik.  Tre LED-färger: grön, vit..
499.00Kr
499.00Kr
Användbar reseladdare som kan ladda två enheter samtidigt. Inbyggt ö...
Användbar reseladdare som kan ladda två enheter samtidigt. Inbyggt överhettningsskydd tillverkat i fralsäkert material för högsta säkerhet.Kompatibel med alla enheter som kan laddas med en usb-kabelSpecifikationer:    2i 1 reseladdare    Material: ABS brandsäkert   ..
179.00Kr
179.00Kr
ProduktbeskrivningCuboQ smartklocka i läder har den senaste teknolog...
ProduktbeskrivningCuboQ smartklocka i läder har den senaste teknologin integrerad för intelligenta klockor. Denna klocka är förutom att vara grymt snygg även funktionell och är speciellt utformad efter alla hälsomedvetna människor. Klockan har många viktiga funktioner som kan förbättra träningen..
1 399.00Kr
1 399.00Kr