Juicemaskiner och Blenders
Alltid fri frakt på alla varor!
5-10% återbäring på alla köp när du skapar konto hos oss!     
Öppet köp i 30 dagar!
  • Din kundvagn är tom

Önskelista (0)

Juicemaskiner och Blenders

Juicemaskiner och Blenders

De perfekta verktygen för ett nyttigare liv


Har du fortfarande inte kungen av alla juicepressar i ditt kök? Vad ...
Har du fortfarande inte kungen av alla juicepressar i ditt kök? Vad väntar du på? Skaffa den högpresterande juicepressen Princess 202041 nu! Med denna topkvalitativa juicepressen kommer du kunna bereda utsökta naturliga frukt- och grönsaksjuicer, medans du samtidigt bevarar deras näringsämnen oc..
2 299.00Kr
2 299.00Kr
Om du letar efter en modern och praktisk juicepress för ditt kök är ...
Om du letar efter en modern och praktisk juicepress för ditt kök är den elektriska juicepressen Double Orange Juicer den perfekta köksapparaten! Du kommer kunna bereda färsk juice snabbt och enkelt eftersom den har en dubbel juicepress och utrymme för att dela frukten.     Sp..
895.00Kr
895.00Kr
ProduktbeskrivningMixern Cecomix Power Titanium Pro 4027. Sex skärbl...
ProduktbeskrivningMixern Cecomix Power Titanium Pro 4027. Sex skärblad med titanbeläggning, lock med tätning och öppning med lock för påfyllning av ingredienserna. 10 hastigheter +  turbo, tre förprogrammerade funktioner: smootie, frukt och grönsaker samt turbo. Specifikationer:10 hast..
3 299.00Kr
3 299.00Kr
ProduktbeskrivningNutri-One Mixer är den senaste köksapparaten från ...
ProduktbeskrivningNutri-One Mixer är den senaste köksapparaten från One Touch Bullet. Apparaten är i enkel och användarvänlig design så att vem som helst ska klara av att göra en Café-style smoothie, milkshake, osv. Stoppa i ingredienserna du vill, tryck på knappen och avnjut en supergod vitamin..
899.00Kr
899.00Kr
ProduktbeskrivningAllt är möjligt med den otroliga mixern One Touch ...
ProduktbeskrivningAllt är möjligt med den otroliga mixern One Touch Bullet! Du kan använda denna effektiva mångsidiga mixern till att bereda såser, milkshakes, juicer mm. lätt och snabbt. One Touch Bullet har en modern och elegant design som kommer passa perfekt i ditt kök. Den är lätt att använ..
699.00Kr
699.00Kr
ProduktbeskrivningVill du ha det senaste inom mixrar kan du inte gå ...
ProduktbeskrivningVill du ha det senaste inom mixrar kan du inte gå miste om den här kraftfulla mixern One Touch Monster Bullet. Den är lätt att använda och är unik på marknaden då det räcker att trycka på glaset för att göra utsökta juicer, såser, milk shakes mm, alla fulla med vitainer. Den ha..
1 299.00Kr
1 299.00Kr
Mixer Twist & Take Rea!
Prova Mixer Twist & Take, inom några minuter kan du njuta av läc...
Prova Mixer Twist & Take, inom några minuter kan du njuta av läckra, hälsomilkshakes och naturliga juicer fulla av vitaminer. Twist and Take har en ON/OFF-knapp med ett säkerhetssystem och en kraftfull mixer. Den är mycket användbar och lätt att rengöra, vilket gör att du kan spara tid. Dess..
349.00Kr 499.00Kr
349.00Kr 499.00Kr
Mixer Twist & Take Sport Rea!
ProduktbeskrivningKan du tänka dig att ha en läcker fruktshake i sam...
ProduktbeskrivningKan du tänka dig att ha en läcker fruktshake i samma behållare som du använde för att göra den så att du inte förlorar en enda vitamin? Mixer Twist & Take Sport låter dig göra just detta. 1. Lägg i din favoritfrukt, juice, mjölk etc 2. Blanda 3. Ta sedan bort locket och dri..
499.00Kr 799.00Kr
499.00Kr 799.00Kr
Utrusta ditt kök med hushållsapparater som t ex. denna råsaftcentrif...
Utrusta ditt kök med hushållsapparater som t ex. denna råsaftcentrifug med fruktpress Cecomix Juicer Compact 4038!Specifikationer:Råsaftcentrifug: förhindrar förlusten av näringsämnenULTEM-fruktpress med skruv-juicer  â€“ pressar frukten utan att krossa fruktköttetÄkta juicer, bevarar alla ..
687.00Kr
687.00Kr