Innerbelysning
Alltid fri frakt på alla varor!
5-10% återbäring på alla köp när du skapar konto hos oss!     
Öppet köp i 30 dagar!
  • Din kundvagn är tom

Önskelista (0)

Innerbelysning

Energisnål batteridriven ljusslinga som går att klippa av med sax fö...
Energisnål batteridriven ljusslinga som går att klippa av med sax för att anpassa längden efter önskemål. Ljusslingan är tillverkad med ett miljömedvetet tänk.Specifikationer:    Typ: Ljusslinga    Volt: 5v    Batteri: AA    Antal: 20 ledlampor  ..
99.00Kr
99.00Kr

Available Options

Ljusslinga med 20 ledbollar i halmstråliknande material för heminred...
Ljusslinga med 20 ledbollar i halmstråliknande material för heminredning eller utomhusbruk. Specifikationer:    Typ: Ljusslinga    Volt: 5v     Kraft: 0.5 W     Vikt: 0.2 kg     Längd: 2 meter    Drift: 3 A..
139.00Kr
139.00Kr
ProduktbeskrivningLjusslinga medhoppfällbara nylonlyktor med ledlamp...
ProduktbeskrivningLjusslinga medhoppfällbara nylonlyktor med ledlampor i. Skapar bra atmosfär och passar sig perfekt till t.ex festen eller som en heminredningsdetalj.Specifikationer:8 Hoppfällbara nylonlyktorInnehåller: 2 gröna, 2 orangea, 2 blå och 2 rosaDiameter per boll: 10 cmAntal lampor: 1..
299.00Kr
299.00Kr
ProduktbeskrivningDen vita istappljusslingan (200 LED) är den bästa ...
ProduktbeskrivningDen vita istappljusslingan (200 LED) är den bästa juldekorationen för taket, uteplatsen, balkongen, o.s.v.! Den har 8 ljuslägen (helljus, blinkande, o.s.v.). Passar både inomhus och utomhus och till alla årstider men är speciellt designad med jul i åtanke.   &nbs..
499.00Kr
499.00Kr
ProduktbeskrivningDetta ljusnät är snyggt och enkelt att använda och...
ProduktbeskrivningDetta ljusnät är snyggt och enkelt att använda och är perfekt för att dekorera ditt hus, balkong, julgran etc. Ljusnätet tål vatten och är lämpligt både ute och inomhus. Nätet består av 600 st ljuspunkter som är samlat i ett 7 x 0.8 meter nät. Ljusen har 8 olika inställningar; ..
799.00Kr
799.00Kr
ProduktbeskrivningSkapa en mysig och vacker atmosfär med våra LED-is...
ProduktbeskrivningSkapa en mysig och vacker atmosfär med våra LED-istappljus. De är konstruerade för att dekorera ditt hem, trädgård, balkong, uteplats och är även idealiska att använda vid finare händelser såsom bal, bröllop och födelsedagsfester. Dessa ljusen är vattentäta och klarar av extrem..
499.00Kr
499.00Kr
ProduktbeskrivningVår LED ljusslinga har 8 olika ljuslägen: kombinat...
ProduktbeskrivningVår LED ljusslinga har 8 olika ljuslägen: kombination, i vågor, sekventiell, långsam glöd, jagar, tonar långsamt bort, stadigt på och blinkande. Med vår ljusslinga bidrar du med en mysig och festlig stämning i ditt hem, trädgård, uteplats och på händelser som julfester, bröllop..
699.00Kr
699.00Kr
ProduktbeskrivningEn ljusgardin som ger en varm och festlig stämning...
ProduktbeskrivningEn ljusgardin som ger en varm och festlig stämning. Lamporna är vattenbeständiga och lämpliga för utomhusbruk. Ljusgardinen är 4 meter, består av 180 ljuspunkter och har en sladd på 5 meter. Med de varmvita minilamporna framför ditt fönster skapas en mysig och dekorativ belysni..
469.00Kr
469.00Kr

Available Options

Unik och underbart vacker dekorationsslinga för bröllop, alla hjärta...
Unik och underbart vacker dekorationsslinga för bröllop, alla hjärtans dag eller till heminredning.  Rosorna är gjorda i mjukt men hållbart material och ger ett realistiskt intryck både visuellt och när man tar på de.Bild 4 och framåt är tlll för att ge inspirationSpecifikationer:  &nb..
179.00Kr
179.00Kr
ProduktbeskrivningDekorera ditt hem med en livfull ljussättning ...
ProduktbeskrivningDekorera ditt hem med en livfull ljussättning och skapa en distinkt och speciell stämning tack vare ljusslingan med LED och lyktor. Kan användas inomhus och utomhus. Består av 20 lyktorSpecifikationer:8 Hoppfällbara nylonlyktorInnehåller: 2 gröna, 2 orangea, 2 blå och 2 ro..
399.00Kr
399.00Kr
ProduktbeskrivningLjusslinga med pappersbollar i olika designer med ...
ProduktbeskrivningLjusslinga med pappersbollar i olika designer med en ledlampa i var och en. Riktigt snygg dekorationsdetalj för den kreativa! Specifikationer:Mått: 12 x 20 cmDiameter per boll: 7 cmAntal lampor: 10 bollar med 10 led iSlingans längd: 2.4 mDrivs av: Batterier: (3x AA, ingår ..
329.00Kr
329.00Kr
ProduktbeskrivningOm du trodde att du sett allt inom heminredning, d...
ProduktbeskrivningOm du trodde att du sett allt inom heminredning, då har du ännu inte upptäckt alla möjligheter som finns med denna dekorativa LED-slinga. Denna ljusslinga kan användas på mängder av olika sätt - som juldekoration eller som prydnad på bokhyllor, sänggavlar, fönsterfoder, speglar..
249.00Kr
249.00Kr