Hushållsmaskiner
Alltid fri frakt på alla varor!
5-10% återbäring på alla köp när du skapar konto hos oss!     
Öppet köp i 30 dagar!
  • Din kundvagn är tom

Önskelista (0)

Hushållsmaskiner

Hushållsmaskiner

Hjälpredor till ditt kök


Underkategorier

Multikokare med 45 olika inställningar. Specifikationer: Effek...
Multikokare med 45 olika inställningar. Specifikationer: Effekt: 700 W Kapacitet: 5 L Typ: Köksrobot, multikokare, matberedare; Paketet inkluderar: 1 x Maxichef Advanced 1 x Set med tillbehör 1 x Instruktionsbok ..
1 499.00Kr
1 499.00Kr
Liva upp dina fester och firanden med en väldigt fiffig och hygienis...
Liva upp dina fester och firanden med en väldigt fiffig och hygienisk produkt: automat för sötsaker och nötter Sweet & Ball Mini. Bara att sätta handen nära öppningen och sötsakerna eller de salta tilltuggen faller automatiskt ner i handen tack vare en närhetssensor!Specifikationer:Mått: 21,..
399.00Kr
399.00Kr
Gör kanongoda belgiska våfflor hemma i ditt eget kök! Bestron ASW 40...
Gör kanongoda belgiska våfflor hemma i ditt eget kök! Bestron ASW 401 våffeljärn är en kompakt apparat med en ytbeläggning mot fastnande matrester och ett värmetåligt hölje. När våfflorna är färdiga lyser lampan på järnet. Du kan grädda två belgiska våfflor samtidigt. Kabeln lindas på ett prakti..
370.00Kr
370.00Kr
Högkvalitativ brödrost i rostfritt stål från Bosch, snygg inrednings...
Högkvalitativ brödrost i rostfritt stål från Bosch, snygg inredningsdetalj och perfekta toasts varje gång. Brödrosten har ett utdragbart fat för smulor och inbyggd sladdförvaring. Denna brödrost kan tina, tillaga (i olika steg) och återvärma rostat bröd (utan att de blir brända).Specifikationer:..
1 399.00Kr
1 399.00Kr
Med en tillagningskapacitet på tre mackor åt gången så kan du server...
Med en tillagningskapacitet på tre mackor åt gången så kan du servera familjen perfekt tillagade grillade mackor. Breville erbjuder Café-standard på mackorna och kan laga till de mesta som t.ex tekakor, nanbröd, tortillias.Specifikationer:LåsmekanismTre mackor åt gångenPlatta stekplattorPå/av kn..
999.00Kr
999.00Kr
Brödrost med extra vida fack för bröd i olika storlekar, går även at...
Brödrost med extra vida fack för bröd i olika storlekar, går även att göra sandwiches i brödrosten. Brödrosten är elegant och snygg och ger jämn rost varje gång. Lätt att använda och göra rent med sin höglyftsfunktion och smulfack. Specifikationer: Effekt: 1500 W Återvärm (utan att bränna..
799.00Kr
799.00Kr
Chef master matberedare är väldigt enkel att använda: Lägg bara i in...
Chef master matberedare är väldigt enkel att använda: Lägg bara i ingredienserna i behållaren, välj önskat program och låt matberedaren ta hand om resten. Den har ett smart 3d matlagninssystem som ändrar temperaturen under matlagningen för att säkerställa att maten  tillagas jämnt. Den..
2 289.00Kr
2 289.00Kr
Om du älskar choklad kommer du älska denna sensationella chokladfont...
Om du älskar choklad kommer du älska denna sensationella chokladfontän Sweet & Pop Times. En elegant och praktisk chokladfontän som är perfekt som exklusiv present till chokladälskaren. Med chokladfontän Sweet & Pop Times kan du smaka den bästa smälta chokladen, doppa bär, frukt och mash..
449.00Kr
449.00Kr
Succén är garanterad på dina fester och firanden med den fabulö...
Succén är garanterad på dina fester och firanden med den fabulösa coctailfontänen med belysning Party Fun Tain. Dina gäster kommer älska denna dryckesfontän med LED-belysning. Anslut den till elnätet, tryck på knappen så är du igång! Fontänens bas kommer lysas upp och pumpa vätskan uppåt oc..
999.00Kr
999.00Kr
Vackert designad digital brödrost med 4 fack. Facken är extra vida f...
Vackert designad digital brödrost med 4 fack. Facken är extra vida för att ge plats till de flesta brödskivor. Ett problem som denna brödrost löser är rostade bröd som är kalla, det finns därför en funktion för att värma rostat bröd utan att överrosta de. Brödrosten har även funktion för att tin..
1 399.00Kr
1 399.00Kr
Få till det bästa köttet med denna köttermometer från BBQ Classics. ...
Få till det bästa köttet med denna köttermometer från BBQ Classics. Registrerar temperaturer upp till 250 grader C. Specifikationer: Framsidan i rostfritt stål Längd inkl. metalledning ca: 105 cm Max temperatur: 250 ºC På/av knapp, magnet, timer och larm Batteridriven: 1 x AAA, medfölj..
299.00Kr
299.00Kr
Dryckeskyl som har plats för 60 burkar och kyler de ner till så lågt...
Dryckeskyl som har plats för 60 burkar och kyler de ner till så lågt som 7 grader C. Passar perfekt för all typ av dryck och annat du vill kyla, en väldigt lyxig detalj i ditt hem och perfekt när du får besök. Kylen har ett sofistikerat kylningssystem som motverkar bildning av frost, tack vare d..
2 499.00Kr
2 499.00Kr