Hälsa
Alltid fri frakt på alla varor!
5-10% återbäring på alla köp när du skapar konto hos oss!     
Öppet köp i 30 dagar!
  • Din kundvagn är tom

Önskelista (0)

Hälsa

Produkter som förbättrar din hälsa, levnadsstandard eller utseende.

Med ett eget skönehtsspa behöver du inte gå till salong för att djup...
Med ett eget skönehtsspa behöver du inte gå till salong för att djuprengöra ansiktet. Ansiktsångaren Mr Mist är en produkt som använder sig av ångstyrkan för att synligt förbättra ansiktshuden och reducera pormaskar. Passar alla hudtyper. www.mr-mist.comSpecifikationer:Skydd mot överhettningUnge..
429.00Kr
429.00Kr
Rengör din hud med en djup ansiktsrengöring enkelt med ansiktsbastu ...
Rengör din hud med en djup ansiktsrengöring enkelt med ansiktsbastu Mr Mist Ionic Steamer! Ett enkelt, ekonomiskt och effektivt sätt att få mjukare och hälsosammare hud. Den avancerade joniska tekniken och effekten av ånga ger ett mycket bra resultat då det öppnar upp porerar och rensar ut orenh..
449.00Kr
449.00Kr
Om du är orolig för uppkomsten av rynkor och små linjer i anskiktet ...
Om du är orolig för uppkomsten av rynkor och små linjer i anskiktet så kan ansiktsföryngraren Oxy·Care Pro hjälpa dig att bekämpa dem! Ett enkelt och effektivt sätt att fördröja hudens åldrande. En avancerad teknologi baserad på stimulering och syresättning av huden med exfolierande, renande och..
629.00Kr
629.00Kr
Tillverkad av naturliga bambufiber, polyester och minnesskum. Denna ...
Tillverkad av naturliga bambufiber, polyester och minnesskum. Denna kvalitetskudde har en exklusiv elegant design. Ergonomisk, allergivänlig, antibakteriell och material som andas. Den har ett mycket mjukt örngott med en dragkedja som lätt kan tas av och tvättas.Specifikationer:Funktion: Förbätt..
449.00Kr
449.00Kr
Antisnarkarmband Adore Better Living är användbar för att bekämpa ob...
Antisnarkarmband Adore Better Living är användbar för att bekämpa obekväm snarkning! Det är en bekväm, enkel och effektiv lösning för att minska snarkning när du sover. Med infrarött ljus och biosensorer som producerar stimuli för att ändra hållning och förbättra andning. Den fungerar med batter..
419.00Kr
419.00Kr
Förhindra att luftvägarna täpps igen genom att hålla käken i rätt st...
Förhindra att luftvägarna täpps igen genom att hålla käken i rätt ställning medan du sover. Det är ett bekvämt justerbart elastiskt band med fästanordning. Tillverkat i mjukt tyg.Specifikationer:Funktion: Sluta snarkaMått: 60 x 9 cmMaterial: Mjukt tygPaketet inkluderar:1 x Adore Better Living..
219.00Kr
219.00Kr
Detta bantningsbälte hjälper dig att reducera fett runt magen men äv...
Detta bantningsbälte hjälper dig att reducera fett runt magen men även stärka magmusklerna vid datorn, vid TV'n eller när du läser en bok. Vi vet att det är svårt att klämma in träning i vardagen ibland och även om detta inte ska byta ut vanlig träning så är det ett tidseffektivt och smidigt sät..
699.00Kr
699.00Kr
Medicinsk professionell blodtrycksmätare som mäter blodtrycket ...
Medicinsk professionell blodtrycksmätare som mäter blodtrycket och pulsen runt handleden. Håll koll på din hälsa och anpassa dig efter resultaten, Adore digital har ett inbyggt minneskort för avläsning av tidigare resultat så att du kan se förändringen över tid.Specifikationer:Färg: VitFunk..
419.00Kr
419.00Kr
Cellulitapparat som bekämpar celluliter med kyla som fungerar perfek...
Cellulitapparat som bekämpar celluliter med kyla som fungerar perfekt på magen, höften, benen och rumpan.Specifikationer:Funktion: Motverka celluliterPaketet inkluderar:1 x Cellu Frost..
899.00Kr
899.00Kr
Ruggiga höstkvällar med pojk/flickvän framför TV:n? De kvällarna ble...
Ruggiga höstkvällar med pojk/flickvän framför TV:n? De kvällarna blev precis lite mysigare med denna fleecefilt. Filten har 3 olika värmenivåer och inbyggt överhettningsskydd. P.S sa vi att filten även passar om du inte har en partner utan bara är trött på att frysa på hösten och vintern?Specifi..
799.00Kr
799.00Kr
Upptäck den bekväma, praktiska och effektiva elektriska mini-epilato...
Upptäck den bekväma, praktiska och effektiva elektriska mini-epilatorn Shar X Lady! Ett lätt och snabbt sätt att försiktigt ta bort hår. Dess lilla storlek gör den idealisk att ha med på dina resor.Specifikationer:Färg: VitPå/av knappDrivs av: 1 x AA batteri (ingår ej)Mått: 12 x 2.5Paketet inklu..
249.00Kr
249.00Kr
Med denna elektriska nagelfil kommer du att bekvämt kunna trimma och...
Med denna elektriska nagelfil kommer du att bekvämt kunna trimma och fila dina naglar hemma, snabbt och utan ansträngning.Specifikationer:Funktion: Elektrisk nagelfilDrivs av 2 x AA batterier (ingår ej)Mått: 6 x 10 x 2 cmDet rekommenderas att ha blöta naglar när du klipperBorttagbart huvud.Paket..
249.00Kr
249.00Kr