Gör livet lättare
Alltid fri frakt på alla varor!
5-10% återbäring på alla köp när du skapar konto hos oss!     
Öppet köp i 30 dagar!
  • Din kundvagn är tom

Önskelista (0)

Gör livet bättre

Gör livet bättre

Utvaldra prylar som gör livet lite bättre!


Med ett eget skönehtsspa behöver du inte gå till salong för att djup...
Med ett eget skönehtsspa behöver du inte gå till salong för att djuprengöra ansiktet. Ansiktsångaren Mr Mist är en produkt som använder sig av ångstyrkan för att synligt förbättra ansiktshuden och reducera pormaskar. Passar alla hudtyper. www.mr-mist.comSpecifikationer:Skydd mot överhettningUnge..
429.00Kr
429.00Kr
Rengör din hud med en djup ansiktsrengöring enkelt med ansiktsbastu ...
Rengör din hud med en djup ansiktsrengöring enkelt med ansiktsbastu Mr Mist Ionic Steamer! Ett enkelt, ekonomiskt och effektivt sätt att få mjukare och hälsosammare hud. Den avancerade joniska tekniken och effekten av ånga ger ett mycket bra resultat då det öppnar upp porerar och rensar ut orenh..
449.00Kr
449.00Kr
Om du är orolig för uppkomsten av rynkor och små linjer i anskiktet ...
Om du är orolig för uppkomsten av rynkor och små linjer i anskiktet så kan ansiktsföryngraren Oxy·Care Pro hjälpa dig att bekämpa dem! Ett enkelt och effektivt sätt att fördröja hudens åldrande. En avancerad teknologi baserad på stimulering och syresättning av huden med exfolierande, renande och..
629.00Kr
629.00Kr
Antisnarkarmband Adore Better Living är användbar för att bekämpa ob...
Antisnarkarmband Adore Better Living är användbar för att bekämpa obekväm snarkning! Det är en bekväm, enkel och effektiv lösning för att minska snarkning när du sover. Med infrarött ljus och biosensorer som producerar stimuli för att ändra hållning och förbättra andning. Den fungerar med batter..
419.00Kr
419.00Kr
Förhindra att luftvägarna täpps igen genom att hålla käken i rätt st...
Förhindra att luftvägarna täpps igen genom att hålla käken i rätt ställning medan du sover. Det är ett bekvämt justerbart elastiskt band med fästanordning. Tillverkat i mjukt tyg.Specifikationer:Funktion: Sluta snarkaMått: 60 x 9 cmMaterial: Mjukt tygPaketet inkluderar:1 x Adore Better Living..
219.00Kr
219.00Kr
Den här trådlösa bluetoothdörrklockan är den senaste teknologin och ...
Den här trådlösa bluetoothdörrklockan är den senaste teknologin och erbjuder bluetooth-anslutning på 50 m med sin vattentåliga ringklocka. Du kan ansluta din mobil tillsammans med andra bluetoothenheter för att försäkra dig om att du hör när någon hälsar på oavsett var du är i huset.Specifikatio..
499.00Kr
499.00Kr
Nu kan du göra dig i ordning som de stora stjärnorna, tack vare bord...
Nu kan du göra dig i ordning som de stora stjärnorna, tack vare bordsspegeln med LED Pretty U. Perfekt när du lägger make-up, fixar håret och plockar ögonbrynen. www.pretty-u.com Tillverkad i plast med 16 LED-lampor med fast vitt ljus. Rotation 180 grader. På-/avknapp på baksidan och framsidan. ..
679.00Kr
679.00Kr
Cellulitapparat som bekämpar celluliter med kyla som fungerar perfek...
Cellulitapparat som bekämpar celluliter med kyla som fungerar perfekt på magen, höften, benen och rumpan.Specifikationer:Funktion: Motverka celluliterPaketet inkluderar:1 x Cellu Frost..
899.00Kr
899.00Kr
Om du älskar choklad kommer du älska denna sensationella chokladfont...
Om du älskar choklad kommer du älska denna sensationella chokladfontän Sweet & Pop Times. En elegant och praktisk chokladfontän som är perfekt som exklusiv present till chokladälskaren. Med chokladfontän Sweet & Pop Times kan du smaka den bästa smälta chokladen, doppa bär, frukt och mash..
449.00Kr
449.00Kr
Köp Comfy Dryer Elektriskt torkställ (6 stänger) till bästa pris. In...
Köp Comfy Dryer Elektriskt torkställ (6 stänger) till bästa pris. Introduktion av det bästa alternativet till torktumlare. Med det här elektriska torkstället för inomhusbruk kan du torka dina kläder lätt och snabbt. Det är mycket praktiskt, seciellt på vintern när fuktighet och regn gör det svår..
699.00Kr
699.00Kr
Ruggiga höstkvällar med pojk/flickvän framför TV:n? De kvällarna ble...
Ruggiga höstkvällar med pojk/flickvän framför TV:n? De kvällarna blev precis lite mysigare med denna fleecefilt. Filten har 3 olika värmenivåer och inbyggt överhettningsskydd. P.S sa vi att filten även passar om du inte har en partner utan bara är trött på att frysa på hösten och vintern?Specifi..
799.00Kr
799.00Kr
Få varma gosiga handdukar med snygga Comfy Towel handdukstork med be...
Få varma gosiga handdukar med snygga Comfy Towel handdukstork med belyst strömbrytare. Comfy Towel har en torkyta på 60 x 43 cm och är ansluten till elnätet. Handdukstorken har fem torkstänger. Kabellängd ca 1,5 m.Specifikationer:5 torkstängerKabellängd 1,5 m.Effekt: 65 W.Vikt: 1703 g.Höjd 45,5 ..
699.00Kr
699.00Kr