Deluxe prylar
Alltid fri frakt på alla varor!
5-10% återbäring på alla köp när du skapar konto hos oss!     
Öppet köp i 30 dagar!
  • Din kundvagn är tom

Önskelista (0)

Deluxe

Deluxe

Presenter för den med extra välfylld plånbok, förövrigt generös eller till någon du verkligen bryr dig om.


Braun  Presentset Head to toe Multigrooming med Gilette Proglide Nyhet
I Leveransomfanget ingår 4 kamfästen med 13 precisionslängdsinställn...
I Leveransomfanget ingår 4 kamfästen med 13 precisionslängdsinställningar från 0,5 mm till 21 mm, en trimmerfäste, en kroppshår trimmer och ett öron- och näshår trimmerfästeSnabbladdning: laddningstid - Ladda i 60 minuter, raka i 60 minuterUltimat precision med vassa blad för en livstid100% Vatt..
1 429.00Kr
1 429.00Kr
Succén är garanterad på dina fester och firanden med den fabulö...
Succén är garanterad på dina fester och firanden med den fabulösa coctailfontänen med belysning Party Fun Tain. Dina gäster kommer älska denna dryckesfontän med LED-belysning. Anslut den till elnätet, tryck på knappen så är du igång! Fontänens bas kommer lysas upp och pumpa vätskan uppåt oc..
999.00Kr
999.00Kr
Ge en hint av glamor och elegans till dina eftermiddagar tack vare k...
Ge en hint av glamor och elegans till dina eftermiddagar tack vare kvaliteten och den exklusiva designen till deluxe cocktailsetet Summum Sommelier (8 delar) ! Ett komplett set tillverkat i rostfritt stål som gör det möjligt för dig att bereda de bästa cocktailarna som ett riktigt proffs. Dina g..
749.00Kr
749.00Kr
Från och med nu kommer dina fester och firanden ha en väldigt specie...
Från och med nu kommer dina fester och firanden ha en väldigt speciell prägel eftersom du kommer kunna servera dina favoritdrycker i dryckesautomaten Ricky Drink Cocktail. Denna Dryckautomat kommer hålla dryckerna kalla i en lång stund eftersom du kan lägga is i den cylindriska behållaren. Dessu..
599.00Kr
599.00Kr
Fryser du lätt om fötterna under vintersäsongen? Du är inte ensa...
Fryser du lätt om fötterna under vintersäsongen? Du är inte ensam om det, men du kanske blir en av få som hittat lösningen. Denna elektriska värmematta är en enkel lösning för ett jobbigt problem och är perfekt för långa perioder framför datorn med ett kallt golv.  Specifikationer: ..
449.00Kr
449.00Kr
ProduktbeskrivningDenna professionella flaskhållare kan hålla upp ti...
ProduktbeskrivningDenna professionella flaskhållare kan hålla upp till 6 flaskor med olika spritsorter och passar perfekt till barer, hem eller festtillfällen. Genom att använda vår högkvalitativa glaskhållare garanteras dina gäster en trevlig upplevelse. Flaskhållaren kan monteras på väggen, vi..
699.00Kr
699.00Kr
ProduktbeskrivningDenna eleganta vintageautomat kommer ge vilket som...
ProduktbeskrivningDenna eleganta vintageautomat kommer ge vilket som helst rum en retroprägel och den är väldigt praktisk! Denna dryckesautomat är inspirerad av traditionella bensinpumpar. Den är användarvänlig och väldigt lätt att fylla. Fyll ditt glas utan att slösa en enda droppe och ge ditt ..
449.00Kr
449.00Kr
Popcornmaskinen Princess 292985 gör perfekta popcorn varje gång utan...
Popcornmaskinen Princess 292985 gör perfekta popcorn varje gång utan olja och är ett perfekt tillskott till festen eller för att göra filmkvällarna roligare!Specifikationer:Effekt: 1200 WKnapp på/avLängd på kabel 1 mMått: 16.5 x 30 x 21 cmPaketet inkluderar:1 x Popcornmaskin1 x Måttskål..
699.00Kr
699.00Kr
Denna minikyl är en klassiker! Dess flashiga röda färg med metalldet...
Denna minikyl är en klassiker! Dess flashiga röda färg med metalldetaljer har två funktioner: kyla och värme. Du kan kyla ned dina drycker eller hålla dina favoritmåltider varma i all bekvämlighet. Bara anslut den! Denna vintageminikyl, som är speciellt designad för resande, har ett inbyggt hand..
899.00Kr
899.00Kr
Denna dyna har en viskoelastisk kärna och gel på ena sidan för att ö...
Denna dyna har en viskoelastisk kärna och gel på ena sidan för att öka bekvämligheten och avslappningen. Tack vare kroppsvärmen formar sig gelen perfekt efter din kroppsform.Specifikationer:Funktion: Komfort, avslappning och stödMått: 40 x 5 x 40 cmPaketet inkluderar:1 x Gelkudde..
449.00Kr
449.00Kr