Utebelysning
Alltid fri frakt på alla varor!
5-10% återbäring på alla köp när du skapar konto hos oss!     
Öppet köp i 30 dagar!
  • Din kundvagn är tom

Önskelista (0)

UtebelysningLys upp dina mörka trappor och vrår. 12 LED-dioder vilka avger ett l...
Lys upp dina mörka trappor och vrår. 12 LED-dioder vilka avger ett lagom starkt ljus för att förhindra fall och samtidigt är dekorativa. Ljusen är utrustade med SMD LED-teknologi och är väldigt enkla att installera. Kan även användas som diskret vägg- eler terassbelysning. Dessa LED-lampor är en..
394.00Kr
394.00Kr
ProduktbeskrivningDenna klotrunda trädgårdslampa är perfekt för att ...
ProduktbeskrivningDenna klotrunda trädgårdslampa är perfekt för att lysa upp trädgården, uteplatsen, gångstigen mm. Lampan passar alla som vill ha praktisk, säker och mysig belysning i sin trädgård och samtidigt prioriterar kvalitet och hållbarhet. Den klotrunda lampan har en E27-fattning. Noter..
899.00Kr
899.00Kr
ProduktbeskrivningVi introducerar mini-LED-lamporna med fjärrkontrol...
ProduktbeskrivningVi introducerar mini-LED-lamporna med fjärrkontroll WalLED (6 st)! Kommer med 6 LED-lampor (ungefär 8,5 x 2 x 8,5 cm), med 5 vita LED-ljus vardera, och en fjärrkontroll med räckvidd på upp till ungefär 6 m. Inga kablar eller elnätsanslutningar behövs. De drivs av batterier (3 x..
399.00Kr
399.00Kr
ProduktbeskrivningKänner du inte till LED Lykta Starly änn...
ProduktbeskrivningKänner du inte till LED Lykta Starly ännu? Vänta inte längre utan njut av dess mjuka och behagliga ljus medan du tillbringa en trevlig kväll med vem du vill! Denna plast LED lykta kan användas såväl utanför som inne, du väljer när du vill njuta av ljusflödet av dess i..
299.00Kr
299.00Kr
ProduktbeskrivningDetta 1.5 m höga ledträdet med metallbas är perfek...
ProduktbeskrivningDetta 1.5 m höga ledträdet med metallbas är perfekt dekoration för din trädgård/uteplats. Med sina 350 ledlampor så drar den till sig blickar från alla håll och ger ett behagligt ljus och en mysig atmosfär vid sena kvällar. Trädet har 8 olika ljusinställningar.Specifikationer:A..
1 799.00Kr
1 799.00Kr
ProduktbeskrivningDekorera ditt hem med det snötäckta dekorativ...
ProduktbeskrivningDekorera ditt hem med det snötäckta dekorativa trädet (120 LED) i jul! Tillverkat i plast och metall Metallfot. Passar för inom och utomhusbruk under alla årstider men trädet är designat med julen i åtanke. Trädet erbjuder en unik dekorationsmöjlighet till ditt boende och ..
649.00Kr
649.00Kr
ProduktbeskrivningStå ut från mängden och börja dekorera ditt h...
ProduktbeskrivningStå ut från mängden och börja dekorera ditt hem med unika och annorlunda produkter, som de självlysande stenarna Gloowies. Dessa stenar laddar upp sig på dagtid med hjälp av solen och avger ett avslappnande och atmosfäriskt grönt ljus på natten. De är idealiska för både in..
250.00Kr
250.00Kr
ProduktbeskrivningVill du belysa utsidan av ditt hem på ett lätt och...
ProduktbeskrivningVill du belysa utsidan av ditt hem på ett lätt och behändigt sätt? Nu kan du göra det med solcellsbelysningen med rörelsesensor Eco Solem. Denna solcellslampa laddas upp under dagen och aktiveras när ljuset dämpas. Ljuset blir starkare när den känner av en ökade rörel..
299.00Kr
299.00Kr
ProduktbeskrivningDekorera trädgården, pation, terrasser m.m. med so...
ProduktbeskrivningDekorera trädgården, pation, terrasser m.m. med solcellsBuddha Homania! Om brytaren är i på'-läge sätts den automatiskt på när det blir mörkt och stängs av igen när det blir ljust.    Specifikationer:Inbyggd fotocellLaddningsbart batteri medföljerLaddningsti..
399.00Kr
399.00Kr
ProduktbeskrivningTre solcellsdrivna flytande bollar att ha i t.ex p...
ProduktbeskrivningTre solcellsdrivna flytande bollar att ha i t.ex pool, plaskdamm eller fågelbad. Bollarna har en diameter på ca 10 cm st och är helt vattentäta/dränkbara. Ledlamporna kräver ingen extra tillsatt ström och är därför mycket naturvänliga.Specifikationer:Vattentät: JaLamp Diameter:..
394.00Kr
394.00Kr
ProduktbeskrivningOm du vill göra något nytt och dekorera på ett sät...
ProduktbeskrivningOm du vill göra något nytt och dekorera på ett sätt som drar uppmärksamheten till sig, är solcellslampan Dekorativ Fågel ett måste för din uteplats eller trädgård. Denna metallfågel är perfekt för att dekorera och lysa upp på ett subtilt och elegant sätt. Specifikationer:T..
379.00Kr
379.00Kr
Produktbeskrivning2 st träd med energisparande LED belysning i blå f...
Produktbeskrivning2 st träd med energisparande LED belysning i blå färg är en snygg ljusdekoration i din trädgård eller inomhus och de dekorativa grenarn med blommor bidrar till en mysig atmosfär. Träden, 45 cm i höjd, består utav en metallstam och grenarna har 48 blåa LED ljus var, i form av bl..
499.00Kr
499.00Kr