AKG
Alltid fri frakt på alla varor!
5-10% återbäring på alla köp när du skapar konto hos oss!     
Öppet köp i 30 dagar!
  • Din kundvagn är tom

Önskelista (0)

AKG


3d Illusionslampa med 7 olika färginställningar som styrs av en touc...
3d Illusionslampa med 7 olika färginställningar som styrs av en touchfunktion direkt på lampan. Lampan drivs antingen av micro-usb kabel (ingår) eller 3x AA batterier (ingår inte).Lampan passar bra som nattlampa, dekorationslampa, i caféer, som en fin inredningsdetalj eller till alla Mariofans!&..
379.00Kr
379.00Kr
Ge en hint av glamor och elegans till dina eftermiddagar tack vare k...
Ge en hint av glamor och elegans till dina eftermiddagar tack vare kvaliteten och den exklusiva designen till deluxe cocktailsetet Summum Sommelier (8 delar) ! Ett komplett set tillverkat i rostfritt stål som gör det möjligt för dig att bereda de bästa cocktailarna som ett riktigt proffs. Dina g..
749.00Kr
749.00Kr
ProduktbeskrivningCook de Lux roterande ställ för köksredskap gör ti...
ProduktbeskrivningCook de Lux roterande ställ för köksredskap gör tiden i köket mycket roligare och mer behändigt. Du har allt du behöver för att kunna fullfölja dina kreativa egenskaper i köket med detta set med 24 olika redskap. Inkluderat i setet: 5 knivar i rostfritt stål: kock-bröd-kött (ca..
849.00Kr
849.00Kr
ProduktbeskrivningVi introducerar mini-LED-lamporna med fjärrkontrol...
ProduktbeskrivningVi introducerar mini-LED-lamporna med fjärrkontroll WalLED (6 st)! Kommer med 6 LED-lampor (ungefär 8,5 x 2 x 8,5 cm), med 5 vita LED-ljus vardera, och en fjärrkontroll med räckvidd på upp till ungefär 6 m. Inga kablar eller elnätsanslutningar behövs. De drivs av batterier (3 x..
399.00Kr
399.00Kr